3 Aktiviti Outdoor Boleh Try Dengan Member! 

Collab, SuperDeals

SuperDeals

Bila sebut lepak dengan member, selalu apa yang terlintas dalam fikiran korang? Ada yang kata lepak mamak, tengok movie, layan gig. Tapi benda-benda ni semua boleh dikatakan cliche lah kan?

Apa kata kali korang try lepak dengan member tapi dengan aktiviti-aktiviti outdoor? Meh Thelaki nak share 4 aktiviti outdoor ni yang korang boleh try!

Sumber: Malaysia-Adventure-Tours

1. Naik ATV!

Dah selalu bosan sangat bawak kereta atau motor kat bandar dengan kesesakan jalan raya. Kali ni apa kata korang try lepak dengan member layan naik ATV. Ni antara aktiviti lasak yang korang boleh try kalau nak rasa adrenaline rush. Dan paling best tempat aktiviti ni tak jauh pun, dekat belakang kawasan hutang Zoo Negara je. Nak lagi best, lepas main ATV ni boleh lepak pulak dekat area air terjun.

2. Naik Basikal

Kalau korang ngan member yang sukakan aktiviti yang lebih sihat, korang boleh try berbasikal dekat Putrajaya atau di area Stadium Bukit Jalil. Takde basikal? takpe. korang boleh sewa je dekat penyewa-penyewa yang ada. Naik basikal ramai-ramai time malam pun best jugak tau

3. Outdoor Laser Tag!

Ini antara aktiviti yang kami rasa paling cool setakat ni. Selalunya orang akan main laser tag kat kawasan indoor shopping malam atau gudang indoor. Tapi kali lain sikit sebab korang akan main laser tag kat dalam hutan. Fuhh mesti adventure gila bila dah main laser tag beramai-ramai ni, lagi mencabar bila korang main tembak-tembak dalam hutan.

Paling best sekali, sekarang tengah ada promosi kat Super Deals, boleh dapat sesi 3 jam outdoor laser tag dengan harga RM44 je! Discount jimat 27% tau. Kalau

Kalau korang berminat nak try, boleh usha kat website Super Deals kat SINI.

KATALAKI: Kalau yang takde member, kena la carik member cepat-cepat!

SuperDeals

Last modified: 30 May 2019