5 Rumah Selebriti Yang Korang Nak Stay!

Collab, SuperDeals

SuperDeals

Dah menjadi adat resam kalau dah jadi selebriti, tak kira la penyanyi atau pelakon sekali pun, kekayaan tu memang kira dalam sekelip mata saja. Lagi-lagi kalau sejenis selebriti antarabangsa. Dan kalau dah jadi selebriti terkenal tu, dah sah-sah antara harta yang mesti ada adalah rumah. Harini secara ringkas kitorang nak bawa korang tengok kediaman selebriti pop terkenal antarabangsa. Rumah-rumah ni boleh dikatakan rumah yang korang wish korang punya lah.

Rihanna

Rumah ni dilaporkan bernilai kira-kira £5 juta, ia mempunyai sebanyak enam bilik tidur, sebuah swimming pool. Dan yang paling best, ada panggung wayangnya sendiri, kira macam billik cinema untuk Rihanna layan movies lah.

Ed Sheeran

Ini pula kediaman milik penyanyi yang tak asing lagi, Ed Sheeran. Ed dikhabarkan sedang bergiat melabur dalam property market sebanyak £42 juta. Rumah yang dinilaikan dianggar sebanyak £2.8 juta dan yang paling pelik sekali ada patung khinzir yang meyerupai Ed Sheeran. Serious ah?

James Corden

Kalau korang kaya gila nak mampos, korang confirm boleh sewa mansion milik pengacara terkenal, James Corden ini sebanyak $80,000 SEBULAN. Rumah yang terletak di Malibu California ini dilaporkan bernilai $24 juta yang dilengkap dengan infinity pool dan in-house chef weyh.

Kanye West & Kim Kardashian

Rumah pasangan Kimye ni dikatakan bernilai $20 juta dan rumah ini dikatakan antara rumah terbesar selebriti terkenal di US. Banyak ubah-suai yang telah dijalankan di rumah ini selain itu, rumah ini dilengkap dengan dua swimming pool, dua ruang barbecues dan dua spa. Ya, ada spa guys!

Chris Brown

Rumah mansion kediaman Chris Brown ni yang paling best sebab ada parking space yang boleh memuatkan sebanyak 75 buah kereta, dan ada sebijik tennis court, salt-water pool dan ice-cream bar.

Nak rasa macam selebriti?

Haa nak rasa tak macam tinggal kat rumah selebriti terkenal? Dengan RM198, korang boleh merasa stay 2 hari 1 malam di kediaman Duplex untuk 4 orang. Yang paling best, rumah Duplex ni bertempat di Melaka jadi sambil stay kat rumah Duplex feeling macam artis tu, boleh jugak korang jalan-jalan kat Melaka sambil makan asam pedas fuh. Kalau berminat, ayuh klik je KAT SINI kays!

KATALAKI: Rumah besar-besar ni orang gaji tah berapa puluh tah…

SuperDeals

Last modified: 30 May 2019