Dah Berumur, Masih Hypebeast

Sembang

Korang pernah atau selalu dengar pepatah “Umur bukan penghalang” atau “Life begins at 40“? Ada seorang lelaki warga emas dah buktikan yang pepatah ni boleh digunakan untuk seorang lelaki. Alojz Abram yang berasal dari Slovenia dan sekarang ni menetap di Jerman, tahun 2019 ni dah pun berumur 73 tahun dan masih lagi seorang Hypebeast!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jannik (@jaadiee) on

Idea untuk seorang warga emas menjadi seorang Hypebeast yang popular di Instagram datang daripada cucunya sendiri, Jannik Diefenbach yang merupakan jurugambar dan pemilik akaun Instagram @jaadiee.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jannik (@jaadiee) on

Antara jenama-jenama pakaian yang pernah dipakai oleh Alojz Abram termasuk lah Adidas, Supreme, Balenciaga, Trasher, Nike, Gucci dan banyak lagi lah.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jannik (@jaadiee) on

Sebelum ni, Alojz Abram pernah ditemubual oleh Complex.com dan ditanya macam mana boleh terlibat dengan jenama-jenama streetwear yang terkenal. Cucu dia la punca sebenarnya.

Kalau korang nak sentiasa stay up-to-date dengan style yang selalu digayakan oleh atok Alojz Abram ni, boleh terus follow akaun Instagram cucunya kat bawah ni okeh!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jannik (@jaadiee) on

KATALAKI: Harap-harap kita dah tua nanti masih lagi stylo macam atok ni.

Last modified: 31 May 2019