Dapat Hadiah Tapi Kena Prank!

Collab, SuperDeals

SuperDeals

Bila dah nak dekat hujung tahun ni, memang confirm lah kita akan nampak banyak timeline-timeline social media kita diupdatekan dengan video-video mahupun gambar oleh mereka-mereka yang dapat hadiah-hadiah akhir tahun yang best best.

Ada yang best, ada jugak yang tak best. Kalau tak best tu, adalah yang akan dapat hadiah macam tshirt V-neck, hadiah mainan FREE happy meal mekdi, atau acar buah yang diletakkan elok-elok dalam paperbag Sephora. Tak lupa pulak yang jenis yang bagi hadiah towel tangan.

Tapi kalau jenis yang dapat hadiah best-best tu, tak payah cakap la. Ada yang dapat PS4, iPhone, iPad dan senang citer, bermacam-macam lah gajet yang korang boleh fikirkan.

Kali ni Thelaki nak share video complikasi orang-orang yang hadiah tapi kena PRANK! Ya, kadang-kadang memang kita akan rasa kelakar tapi kesian sebab hadiah yang diorang dapat tu memang macam hampeh. Yang seronok bila tengok reaksi muka diorang bila time nak bukak hadiah tu.

iPhone X ’Kocik’

Ni antara family yang aku rasa paling sempoi bila ramai-ramai dah tahu dah pasal hadiah yang nak diberikan kecuali si mangsa. Dia punya seronok sebab tahu dapat iPhone tu memang jujur gila lah. Tapi nasib baik adik ni sporting sebab rilek je bila dia tahu hadiah sebenar.

iPad Bagi Kesedaran…

Tak pasti pulak aku tahun kewujudan video ni tapi yang pasti, selepas tengok video ni confirm ramai yang akan tersedar dengan hadiah sebenarnya yang kawan si mangsa ni bagi. Pandai gak lah kawan dia ni nak prank dia. Elok je member dah excited nak dapat iPad LOL.

Ingatkan Prank?

Okay dalam banyak-banyak video prank yang aku jumpa, ini antara yang aku rasa humble gila. Ramai orang ingat mamat yang bagi hadiah ni akan prank diorang tapi tup-tup hadiah yang diorang dapat tu memang legit lah. Sempoi dan mamat ni berjaya buat aku tengok video ni sampai habis.

Korang mesti dah terfikir nak bagi hadiah apa kat kekasih ataupun kat member korang kan? Since dah masuk zaman digital ni, apa kata korang bagi

Okay lah sampai disini je lah perkongsian yang aku nak share. Last but not least, aku nak share dengan korang, kalau korang terfikir nak buat acara birthday party, wedding atau pun gig sekali pun. Apa kata korang try ambil Package E-Card Digital Invitation yang ada kat Super Deals ni. Dengan harga RM32, korang boleh jimat 51%. Kalau berminat, ce klik je kat SINI

KATALAKI: Kalau dah buat birthday party tu, rajin rajin la jemput Thelaki ya gais!

SuperDeals

Last modified: 30 May 2019