Dua Selebriti Dalam Satu Muka

Sembang

Betapa kreatifnya manusia sekarang ni, dengan kemudahan teknologi dan media sosial, dua muka selebriti boleh dijadikan satu muka. Serius bro. Untuk permulaan, cuba korang teka gambar kat bawah ni gabungan muka siapa.

Image via: Thelaki.com.my

Korang boleh kenal tak gambar siapa ni? Ada dua selebriti tersorok dalam satu gambar ni. Gambar kat atas ni ialah gabungan muka pelakon Captain Marvel, Brie Larson dan pelakon Wonder Woman, Gal Gadot.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Morphy 👦 mixing faces (@morphy_me) on

Try teka yang ni lak. Sekali pandang macam muka Megan Fox, tapi digabungkan dengan muka selebriti mana?

Image via: Thelaki.com.my

Gambar ni sebenarnya gabungan muka Megan Fox dan Bella Hadid. Part mana satu yang Bella Hadid? Korang cari sendiri. Rasanya part mata belah kanan tu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Morphy 👦 mixing faces (@morphy_me) on

Kali ni, korang cuba teka gambar yang seterusnya kat bawah ni. Siapa dua selebriti ni?

Image via: Thelaki.com.my

Rasanya ramai yang boleh teka ni gambar Chris Hemsworth. Tapi sebenarnya, gambar ni gabungan muka Chris Hemsworth dengan pelakon Aquaman, Jason Momoa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Morphy 👦 mixing faces (@morphy_me) on

Menurut thisisinsider.com, pelukis yang dikenali sebagai Ben berasal dari Perancis, mengambil masa sekurang-kurangnya selama sejam untuk menyiapkan gabungan dua muka selebriti menjadi satu.

Image Via : thisisinsider.com

Ada banyak lagi muka selebriti yang dah berjaya dijadikan satu muka kat Instagram morphy_me ni. Ada gak muka yang kita susah nak teka muka siapa yang digabungkan. Korang boleh tengok sendiri dan try teka muka selebriti yang dah berjaya dikahwinkan dan digabungkan menjadi satu kat Instagram morphy_me ni okehh.

Image via: Thelaki.com.my

Image via: Thelaki.com.my

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Morphy 👦 mixing faces (@morphy_me) on

KATALAKI: Korang teringin nak gabung dengan muka selebriti mana? Meh kami gabungkan.

Last modified: 10 May 2019