Helmet Terbaru Rider MotoGP 2019

Aktif, Motorsports

Lebih kurang 2 minggu je lagi MotoGP nak mulakan season terbaru tahun 2019. Perlumbaan pertama kat Qatar nanti pada 10 Mac 2019.

Rider pun dah tunjuk livery terbaru motor dorang yang akan digunakan sepanjang musim. Ada rider yang race untuk team baru contohnya macam Jorge Lorenzo dan ada gak rider yang mantain dengan team musim lepas.

Baru-baru ni ada beberapa rider yang dah share kat orang ramai helmet terbaru yang dorang akan guna. Jom kita usha cun ke tak cun.

Maverick Vinales – Monster Energy Yamaha

Alex Rins – Team Suzuki Ecstar

Jorge Lorenzo – Repsol Honda Team

Ramai lagi sebenarnya rider yang tak tunjuk lagi helmet terbaru dorang sebab sekarang ni masing-masing tengah busy dengan winter test. Hari tu MotoGP sendiri ada tweet video pasal helmet yang rider guna special untuk winter test kat Sepang. Helmet winter test siapa paling cun?

KATALAKI: Helmet rider yang mana satu yang selalu jadi pujaan hati korang?

Last modified: 24 February 2019