Hilangkan Stress Dengan #Oddlysatisfying

Collab

1 Session Car Seat Cleaning
RM170

Potong tanah “kinetic” yang berwarna-warni dengan elok, lukis bulatan yang sangat perfect, letak cream atas cake yang empuk dengan cara paling sempurna atau tengok lantai yang kotor dibersihkan dengan pancutan air yang kuat.

Kalau semua diatas di adalah benda-benda yang membuatkan korang teruja atau tenang untuk saksikan. Maknanya korang adalah sejenis yang sukakan video-video #Oddlysatisfying. Sebuah genre video yang dah meluas di Youtube, Twitter dan Instagram.

Walaupun ada banyak video-video genre ini yang tak selalunya sama. Ada sesetengah video #Oddlysatisfying akan disertakan dengan music lagu-lagu trance ataupun bunyi ambient yang sesuai dengan apa yang dilakukan dalam video tersebut.

“Dari segi teori, ia masuk akal bahawa ia boleh menenangkan, dan ia juga adalah perkara yang menarik dan secara tak langsung menenangkan daripada segi estetika.” kata Jessica Gall Myrick, psikologi media di The Pennsylvania State University.

Untuk korang yang suka layan video-video #oddlysatisfying ni. Meh Thelaki nak share video-video yang membuatkan kitorang tenang bila tengok. Jom layan gais!

Yang best sekali bila kita layan video bersih kereta macam kat atas ni, rasa teruja pulak nak bersihkan seat kereta sendiri. Kalau seat kereta korang kotor ya amat dan perlukan pembersihan dengan segera. Apa kata korang usha sesi pembersihan kat Super Deals ni, harga mur mur je bro. Dengan harga RM170, dah boleh cuci seat kereta. Kalau berminat, meh klik kat SINI

KATALAKI: Pergh lepas sejam tengok cuci seat kereta tu, hilang stress beb!

1 Session Car Seat Cleaning
RM170

Last modified: 8 December 2018