Instagram Legend Bola Sepak Wajib Follow

Sembang

Masa zaman kegemilangan Rivaldo, Luis Figo, Roberto Carlos, Van Nistelrooy dan ramai lagi lah legend yang ternama, media sosial belum lagi wujud. Kita pun susah nak dapat update daripada dorang, apa dorang buat kalau tak main bola, macam mana rupa dorang kalau bukan tengok atas padang je, semua susah kita nak dapat sebab belum lagi ada media sosial masa zaman tu.

Tapi sekarang ni, walaupun ramai legend bola sepak masa zaman kita masih bersekolah dulu dah tak main bola dah, dorang tetap bijak untuk gunakan kemudahan media sosial untuk stay up-to-date dengan fans dorang dan juga untuk kekal relevan dalam arena bola sepak. Bila ramai followers kat Instagram, maknanya legend ni ada bukti nak tunjuk kat client yang dorang masih lagi ada commercial value walaupun dah bersara.

Korang pun mesti ada follow Instagram legend bola sepak kan? Tapi mungkin ada beberapa lagi legend yang memang aktif kat media sosial sekarang ni yang korang tak perasan. Kali ni kami sediakan untuk korang Instagram legend bola sepak yang aktif kat media sosial yang korang boleh follow dan boleh stalk sekali anak-anak legend bola yang cun melecun huhuhuhu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ruud van Nistelrooy (@rvnistelrooy) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ronaldo de Assis Moreira (@ronaldinho) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrea Pirlo Official (@andreapirlo21) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andriy Shevchenko (@andriyshevchenko) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fabio Cannavaro (@fabiocannavaroofficial) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alessandro Del Piero (@alessandrodelpiero) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ronaldo (@ronaldo) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paolo Maldini (@paolomaldini) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by zidane (@zidane) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luís Figo (@luis__figo) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roberto Carlos 罗伯特卡洛斯 (@oficialrc3) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bambang Pamungkas (@bepe20) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michael Ballack (@michaelballackofficial) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rivaldo Ferreira (@rivaldooficial) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deco (@deco_official) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robert pires (@robert_pires07) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raúl González (@raulgonzalez) on

KATALAKI: Korang boleh kenal lagi tak muka legend ni kalau tak tengok nama? Makin tua makin macho brader.

Last modified: 18 February 2019