Mai Try: 4 Roti Canai Terbaik di KL

Mai Try, Watch

Mai Try ialah rancangan Youtube baru oleh Thelaki dimana dua lelaki marhaen (Anwar dan Mirza) pergi try macam-macam jenis pengalaman di luar sana dan kongsi pendapat diorang tentang pengalaman-pengalaman tu dengan cara mudah difahami dan menyeronokkan.

Antara benda-benda yang mereka akan try termasuk makanan, pergi hiking, gym, rumah hantu, dengar lagu K-pop dan macam-macam lagi.

Dalam video diatas, Anwar dan Mirza pergi cari empat tempat roti canai yang dikatakan terbaik di Kuala Lumpur
1. Warung Pak Hassan
2. Roti Tsunami Pak Ali
3. Mansion Tea Stall
4. Valentine Roti

Kalau korang terhibur dengan video ni, korang boleh share dengan kawan-kawan korang! Kalau korang nak ikuti perjalanan diorang try macam-macam lagi benda lain, korang boleh subscribe ke channel Youtube Thelaki. Jika ada cadangan pengalaman apa lagi yang patut diorang pergi try, tulis cadangan korang di ruang komen dibawah!

Last modified: 7 November 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *