Mai-Try Dengar Lagu Kpop

Mai Try, Watch

Lagu Kpop sedang mendominasi carta lagu popular seluruh dunia, jadi kami nak try dengar beberapa lagu tengok masuk tak dengan selera kami sebagai pendengar. Play video di bawah untuk tengok pengalaman kami dengar tiga lagu Kpop yang sedang popular sekarang.

Tiga lagu yang kami try dengarkan tu adalah:
1. (G)I-dle – HANN (Alone)
2. Triple H – Retro Future
3. BTS – Idol

Like video diatas kalau korang suka dan share dengan kawan-kawan peminat Kpop korang!
Jangan lupa subscribe ke channel Youtube Thelaki untuk pastikan korang tak terlepas mana-mana episod terbaru!
KataLaki: jangan terkejut kenapa playlist aku lagu kpop lepas ni

Last modified: 6 December 2018