MaiTry Virtual Reality

Mai Try, Watch

Dalam video MaiTry kali nigeng Thelaki cuba pergi ke VAR Live di MyTOWN Shopping Centre di Cheras dan rasa macam mana permainan virtual reality ni. Adakah ia gempak atau sebaliknya? Tengok  video dibawah untuk ketahui jawapannya!

Kali ni Anwar bawak geng, Helmie dan Mok enjoy pengalaman mereka main permainan-permainan yang ada di VAR Live, dan semua rasa macam berbaloi untuk datang lagi sekali untuk main permainan-permainan tu untuk kali kedua!

Sila like video diatas! Jangan lupa juga untuk share dengan kawan-kawan korang yang dikasihi. Mana tahu, mungkin diorang pun nak ikut join sekaki selepas menonton?

Subscribe ke Youtube channel Thelaki untuk video baru setiap minggu!

KATALAKI: Kalau nak pi try VR tapi tengok video ja boleh dak?

Last modified: 14 February 2019