Player Bola Pun Nak #10YearChallenge

Sembang

Dah senyap pasal isu Telur, kali ni viral lak pasal #10YearChallenge. Netizen busy teruk post gambar masing-masing 10 tahun lepas dan gambar terkini. Korang muntah tak tengok timeline Instagram korang dengan gambar kawan-kawan korang 10 tahun lepas? Ada rupa orang tak?

#10YearChallenge ni bukan viral kat Malaysia je, tapi satu dunia pun memang tahu dan join gak challenge kat media sosial yang terbaru ni. Rakyat marhaen ada buat, pelakon ada, penyanyi ada dan pemain bola sepak buat gak termasuk lah dalam negara dan luar negara. Disebabkan bro-bro sekalian memang kaki bola, jom kita tengok pemain bola sepak dunia yang ada masa terluang untuk layan #10YearChallenge ni. Ayuhhhh.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Manuel Lanzini (@manulanzini) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paul Labile Pogba (@paulpogba) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diogo Dalot (@diogodalot) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rio Ferdinand (@rioferdy5) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Real Adebayor (@e_adebayor) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cisse Djibril (@djibrilcisse1981) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shkodran Mustafi (@shkodranmustafi) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Theo Walcott (@theowalcott) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aubameyang (@aubameyang97) on

KATALAKI: Lepas ni Challenge apa lak agaknya. We want more we want more.

Last modified: 22 January 2019