Player Bola Sakan Sambut Xmas

Aktif, Bola

Kita selalu dan dah biasa tengok player bola sepak ternama beraksi kat atas padang. Video dorang score gol, gelecek bola, gambar dorang tengah training dan macam-macam lagi aksi dorang kat atas padang. Di sebalik kejayaan seorang pemain bola, sebenarnya keluarga juga merupakan tulang belakang kepada kejayaan yang dicapai oleh pemain bola sepak tu juga.

Sempena dengan sambutan Hari Krismas tahun ni, ramai juga pemain bola sepak yang kongsikan gambar dorang dengan family sambut Hari Krismas. Macam mana meriahnya kita sambut Hari Raya Aidilfitri, macam tu juga la meriah dorang sambut perayaan dorang. Jom kita tengok gambar yang dikongsi oleh pemain bola sepak ternama dengan family dorang.

Cristiano Ronaldo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Lionel Messi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona) on

Phillippe Coutinho

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Philippe Coutinho (@phil.coutinho) on

Pierre-Emerick Aubameyang

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aubameyang (@aubameyang97) on

Alvaro Morata

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Álvaro Morata (@alvaromorata) on

Andrea Pirlo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrea Pirlo Official (@andreapirlo21) on

Raheem Sterling

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raheem Sterling x 😇 (@sterling7) on

Alisson Becker

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alisson Becker (@alissonbecker) on

Luka Modric

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

Sergio Aguero

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sergio Leonel Agüero (@10aguerosergiokun) on

Zlatan Ibrahimovic

 

View this post on Instagram

 

Merry Chriztmaz

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

KATALAKI: Player Premier League akan busy dengan perlawanan Boxing Day pada 26 Disember ni. Player liga lain masih lagi berehat bersama keluarga tercinta.

Last modified: 26 December 2018