Pogba, Messi & Dybala Pun Dah Busy Berlakon

Aktif, Bola

Sekarang ni kalau korang perasan, pemain bola pun dah pandai berlakon. Bukan berlakon atas padang tu. Tapi berlakon untuk mempromosikan sesuatu produk. Tu la salah satunya kelebihan media sosial. Pemain bola sepak pun tak kisah la rela ke tak rela ke, kena berlakon dalam video untuk promosi melalui media sosial, dalam masa sama, mempromosikan juga nama pemain bola tu untuk lebih dikenali ramai.

Hari tu, Paul Pogba, Paulo Dybala, Lionel Messi dan Gabriel Jesus ada release video kat Instagram dorang pasal but bola terbaru daripada Adidas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paul Labile Pogba (@paulpogba) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paulo Dybala (@paulodybala) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by adidas Football (Soccer) (@adidasfootball) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriel Jesus (@dejesusoficial) on

Ni lah dia but bola terbaru yang dikeluarkan oleh adidas Football, Predator 19+, X18+, NEMEZIZ 18+ 360 AGILITY, dan COPA 19+. Kalau korang nak beli, dah ada dah dekat Football Republic, Sunway Pyramid bermula 22 Januari 2019 dan dekat outlet barangan sukan yang lain bermula 29 Januari 2019. Boleh usha gambar kat bawah ni brader.

Predator 19+

X18+

NEMEZIZ 18+ 360 AGILITY

COPA 19+

KATALAKI: Dah pakai but baru ngam teruk harap-harap jadi la manusia berguna kat dalam padang nanti.

Dah ada full gear ni, boleh la start bersenam prepare sebelum nak masuk padang tu. Jom layan playlist Hot X di www.hotfm.com.my

Last modified: 27 May 2019