Smartphone Specs Premium, Harga Marhaen

Gadget Bro, Watch

Sejak dua menjak ni kita mula nampak jenama-jenama smartphone mula mengeluarkan smartphone mid-range dibawah harga RM1,000 tapi dengan ciri-ciri premium. Bermula dengan Pocophone daripada Xioami, jenama-jenama lain pun tak nak kalah jugak.

Antara Smartphone yang cuba masuk category “Smartphone Premium-Harga Marhaen” adalah Honor 8X. Nak tengok sama ada Honor 8X ni berbaloi ke tidak, korang check video review dibawah dan buatlah pilihan dengan bijak!

THELAKI : Tak sabar nak tengok smartphone jenama lain pun keluarkan smartphone premium harga marhaen jugak!

 

Last modified: 12 November 2018