Sonicbar 3000 – Soundbar Budget Untuk Ruang Tamu Korang!

Gadget Bro, Watch

Kadang-kadang sound yang keluar dari TV or PC tak berapa kuat and padu sangat. Nak cari speaker nak kena tengok harga pulak. Murah takut sound tak bagus. Mahal sangat kang tak mampu pulak.

Chill bro, Hari ni kitorang nak share dengan korang satu soundbar yang boleh tahan padu dia punya kualiti, sound and harga. Nak tahu soundbar tu benda apa? usya video dekat bawah ni untuk review Sonicbar 3000 daripada Sonicgear ni.

KATALAKI: Bro, nak menang soundbar dari sonicgear ni tak? Kalau nak klik SINI sekarang cepat!

Last modified: 26 November 2018