bila Tag Archive

Suicide Squad Reboot VS GOTG

Daripada otak yang sama tapi acuan yang berbeza, filem terbaru daripada pengarah Guardians of the Galaxy...

Sembang

Aktif, Bola

Kenapa Tiba-Tiba Muncul Pasukan Catalonia?

Line-up team Catalonia ni boleh tahan gempak-gempak gak...

Sembang

Perjalanan Tesseract Dalam Marvel Cinematic Universe

Lepas filem Captain Marvel baru la boleh faham macam mana jalan cerita Tesseract ni...

Sembang

Menjelang Final Season: Game of Thrones X Adidas

Sebelum musim terbaru dah nak keluar ni, kena study balik sikit pasal GOT ...

Sembang

Rambo: Last Blood, Kini Rambo Seorang Instafamous

Filem kelima Rambo yang akan ditayangkan tahun 2019 ni...

Aktif, Motorsports

Track baru MotoGP Kat Lombok, Indonesia

Apa lagi tunggu, ke Indonesia ke kita?...

Aktif, Bola

2 Cara Senang Layan Liga Super Secara Online

Yang paling penting kena ada internet, dah nama pun secara online kan...

Sembang

Jutawan On The Way Pergi Angkasa Lepas

Lepas ni nak bercuti kat atas bulan pun boleh takde hal...

Sembang

Ted Bundy: Penjenayah Paling Ekstrem

Hati-hati la kalau nak baca pasal Ted Bundy ni, tu je nak pesan...

Aktif, Bola

5 Perkara Wajib Tahu Final AFC Asian Cup 2019

Tak tahu 5 benda korang jangan berani nak borak pasal AFC Asian Cup...