stark Tag Archive

Kematian Superhero Paling Sedih Dalam Filem

Mana lagi sedih? Iron Man mati atau Wolverine mati?...

Sembang, ZAP, ZeKool

Sembang

3 Tahun Lepas, Tamatnya Riwayat Wolverine

Bila lagi agaknya kita dapat tengok filem terbaru yang ada Wolverine...

Sembang, ZeKool

Gambar Paling Popular Di Dunia Tahun 2019

Siapa je yang berani muat naik gambar telur kat Instagram...

Sembang

Scene Penting Iron Man Sebelum Avengers: Endgame

Dari tahun '08 sampai '19, banyak benda penting! *MILD SPOILER ALERT*...

Sembang

5 Fun Facts Tentang: Sansa Stark aka Sophie Turner

Pelakon berusia 23 tahun yang hot dan semakin popular dalam dunia perfileman...

Sembang

Avengers: Endgame Review Tanpa Spoiler

Korang boleh baca review ni sebelum atau selepas tengok filem Avengers: Endgame. Takde spoiler don't...

Sembang

GoT 8: Serius Dalam TV, Tapi Ting Tong Kat IG

Kalau korang tak jumpa lagi Instagram dorang, nah kami sediakan...

Sembang

4 Watak Terbaik Robert Downey Jr. Selain Iron Man

Korang ingat lagi watak apa yang paling best, yang pernah dipegang oleh Robert Downey Jr?...

Sembang

Menjelang Final Season: Game of Thrones X Adidas

Sebelum musim terbaru dah nak keluar ni, kena study balik sikit pasal GOT ...

Sembang

4 Benda Tersembunyi Dalam Trailer “Special Look” Avengers: Endgame

Ramai yang tak perasan benda-benda ni ada dalam trailer terbaru...