trick Tag Archive

7 Google Tricks Yang Korang Boleh Try

Tekan Sonic 25 kali lepas tu...

Sembang

Aktif, Bola

Gol Hat-Trick Paling Pantas Di Premier League

3 gol dalam masa yang singkat. Bukan senang-senang boleh buat...

Sembang

Lelaki 5 Kepala Kaki Trick Shot

Kalau setakat baling kasut boleh tegak balik apa barang bro. Ni lagi gempak...

Sembang

Umur Baru 4 Tahun Dah Power Trick Shot

Apa perasaan korang kalau kena nutmeg dengan budak berumur 4 tahun?...

Sembang

Silap Mata Instagram

Boleh serabut kepala otak fikir macam mana dorang buat macam-macam trick kat Instagram...

Sembang, Tech

Tips & Trick Instagram Story Paling Senang Di Dunia

Tak sampai 5 minit, story korang lagi cantik daripada Mira Filzah...

Game, Tech

Sekiro – 5 Tips Untuk Newbie!

Block Block Block Slash!...