Video Tag Archive

Syarikat² Game Terbesar Di Dunia

Syarikat pembangun game yang sentiasa menghasilkan game gempak-gempak...

Game, Tech, ZAP

Sembang, ZAP, ZeKool

Gamer Paling Tua Di Dunia

Tak lama lagi, semakin ramai nenek dan atuk yang live stream main game...

Sembang, ZAP, ZeKool

Penjenayah Paling Terkenal, Al Capone Versi Tom Hardy

Pemilik nama gelaran The Scarface...

Sembang, ZAP, ZeKool

Kenapa Kita Tak Suka Suara Sendiri Dalam Video

Lain betul suara kita dalam video...

Aktif, Motorsports

Siapa Kata MotoGP Postponed?

Sampai sekarang kita masih lagi mendambakan sebarang aksi sukan secara langsung...

Sembang

Video Paling Panjang Kat YouTube

Silap-silap data pun boleh habis sebab tengok video ni...

Sembang, ZeKool

4 Dekad, Lagu Ni Tetap Nombor Satu

Tahun 90an, 2000, 2010 dan 2020 semua dia tapau...

Sembang

Lagu MCR Paling Famous Kat YouTube

Nak dengar lagu My Chemical Romance kena pegang celak untuk jadikan microphone...

Sembang

Lagu 80an Pertama Cecah 1 Billion Views Di YouTube

Dah berpuluh tahun tapi lagu ni boleh lagi didengar berulang kali...

Thelaki Show, Watch

TLS #48 – Berapa Jarak Umur Antara Biru Muda Dan Biru Tua?

Kembar keluar dating, guna seratus seminggu je!...