Tangga Joker Semakin Popular Sebagai Port #OOTD

Sembang

Selepas filem Joker mula ditayangkan di seluruh dunia, salah satu lokasi yang ditampilkan dalam babak filem Joker mula dikaji dan dicari oleh orang ramai iaitu babak Joker lakonan Joaquin Phoenix menari di tangga.

Kat Mana Lokasi Tangga Joker

Tangga tersebut terletak di bandar Manhattan, New York, di antara Shakespeare Avenue dan Anderson Avenue. Kalau korang cari guna Google Maps pun dah boleh jumpa kat mana “Joker Stairs“.

Image Via : comicbook.com

Sebelum kita tengok gambar #ootd orang ramai kat tangga Joker yang semakin popular, ini gambar di sebalik tabir pembikinan filem Joker yang dikongsikan oleh tuan pengarah, Todd Phillips di Instagram baru-baru ni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips1) on

Baru-baru ni pun ada tersebar video di sebalik tabir filem Joker. Ramai yang puji filem Joker guna situasi yang betul dan tak guna teknologi green screen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FilmmKing | CAMERAS | BTS (@filmmking) on

Mari kita tengok antara gambar-gambar yang diambil oleh orang ramai kat tangga filem Joker dan dimuat naik kat media sosial.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Petz (@sleepysandra_) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 99.9%의 순수함과 0.1%의 똘끼로 구성된자 (@yoppysung) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 장년수 (@_inter010_) on

KATALAKI: Kalau berjaya sampai ke Amerika Syarikat boleh la singgah jap kat “Joker Stairs”. Kalau tak mampu, tenung je la tangga tu kat dalam smartphone.

Last modified: 24 October 2019