Tentang Thelaki

THELAKI merupakan port lepak paling baek & real… khas untuk lelaki marhaen!

Kami sedar bahawa:

  1. Tak semua lelaki dilahirkan hensem & pick-up line power macam Fattah Amin… It’s ok bro!
  2. Kereta Skyline & Ferrari dipanggil “dream car” kerana mimpi je lah nak memilikinya… Keep dreaming bro!
  3. Dalam diam, semua lelaki nak kahwin 4 tapi… Lu sembang je bro!
  4. Anda lebih rela duduk rumah tengok TV & tidur daripada teman girlfriend atau bini shopping, tapi pilihan itu bukan terletak di tangan anda… Hang in there bro!

So kitorang nak cakap… IT’S OK BRO, chill je tak perlu nak pressure. Kita kat sini untuk enjoy dan jadi diri sendiri. Kita lepak kat sini cerita pasal game, bola, kereta, layan video dan macam macam lagi. Bukan setakat hiburan, kadang-kadang kitorang ada juga content yang ‘membina’. Serba sedikit boleh bantu korang berhibur sambil tambah pengetahuan.

 

Team Kami

Adam Sulaiman
Editor

aka
Abang Kawasan

Anwar Hadi
Video Producer

aka
Kaki Try

Hafiz Mok
Writer

aka
The Gadget Bro

Ijal Azhar
Writer

aka
Kaki FIFA Not PES

Helmie Hariri
Social Media Dude

aka
Pernah sado dulu... dah lama dah... lama sangat...