TLS #20 – KEMANAKAH HILANGNYA TROLL-LALA??

Thelaki Show, Watch

Adakah persoalan di dalam tajuk video minggu ini akan terjawab dalam masa terdekat? Kita hanya mampu tunggu dan lihat. Sementara kita menunggu tu, boleh lah kita tonton video Thelaki Show terbaru minggu ini dimana Anwar bercakap tentang isu pelakon yang tiada rupa tak perlu pergi ujibakat, berdasarkan penerbit drama TV, A. Aida.

Anwar juga memuji usaha beberapa orang di dalam dunia ni yang buat sesuatu yang positif, iaitu #TrashChallenge, dimana sekumpulan manusia membersihkan sesuatu kawasan yang kotor sampai jadi bersih dan tangkap gambar sebelum dan selepas. Rasa macam nak buat pun ada.

Like video diatas jika anda suka!

Share dengan kawan-kawan korang yang korang  sukai.

Subscribe ke channel Youtube Thelaki untuk video baru setiap minggu!
KATALAKI: Dimanakah…..dimanakah lalala….

Last modified: 18 March 2019