Sesuatu Yang Baru, Untuk Lelaki Marhaen

Watch

THELAKI merupakan port lepak paling baek & real… khas untuk lelaki marhaen

Kami sedar bahawa:
1) Tak semua lelaki dilahirkan hensem macam Fattah Amin – it’s ok bro!
2) Kereta Skyline & Ferrari dipanggil “dreamcar” kerana mimpi je lah nak memilikinya – keep dreaming bro!
3) Dalam diam, semua lelaki konon nak kahwin 4 tapi… lu sembang je bro!
4) Anda lebih rela duduk rumah tengok tv & tidur daripada teman girlfriend atau bini shopping, tapi pilihan itu bukan terletak di tangan anda – hang in there bro!

So kitorang nak cakap.. IT’S OK BRO, chill je tak perlu nak pressure – kita kat sini untuk enjoy dan jadi diri sendiri.
Kita lepak kat sini cerita pasal game, bola, kereta, layan video dan macam macam lagi.
Bukan setakat hiburan, kadang-kadang kitorang ada juga content yang ‘membina’ – serba sedikit boleh bantu korang berhibur sambil tambah pengetahuan.

Last modified: 11 January 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *